askeleen koti on Vanhassa Niskalassa

Ympäristö, jossa olemme, on tärkeä osa jokaista kokemusta. Palvelun puitteet vaikuttavat sekä asiakkaaseen että palvelun tarjoajaan, perusta asiakaskokemukselle on hyvä yrittäjän viihtyessä työpaikallaan.

Vanha Niskala tarjoaa työnohjaustyölle puitteet, jotka jo itsessään tukevat asiakkaan hyvinvointia. Hirsitalon tunnelma on vastakohta kiireiselle toimistotilalle mahdollistaen keholle ja mielelle hetken rauhoittumisen. Ympäröivä luonto pihapiirissä asuvien eläinten kera vahvistaa niinikään ohjattavan hyvinvointia. Asiakkaan turvallisuuden tunne vahvistuu ja lähtökohta ohjaustyölle on hyvä, asioiden käsittely saa uudenlaista syvyyttä mukanolijoiden läsnäolon ja rauhoittumisen myötä.

Matka Rovaniemen keskustasta Vanhaan Niskalaan on noin 10 km, lyhyen ajomatkan myötä ympäristö vaihtuu kaupunkimiljööstä luontomaisemaan. Pihapiirimme tarjoaa samalla turvalliset puitteet mahdollisen eläintyöparin kanssa työskentelylle.


Askel Työnohjauspalvelut

Kati Kärnä

Koskenniskantie 283

96700 Rovaniemi

040-733 5940

kati.karna[at]as-kel.fi

www.as-kel.fi

Karttalinkki

Omien toimitilojemme ohella tarjoan työnohjaus- ja koulutuspalveluita myös asiakkaan toimitiloissa. Tarjoan palveluita koko Pohjois-Suomen alueella.