Jokainen matka alkaa ensimmäisellä askeleella


Kirjoittaminen on ollut itselleni aina yksi tärkeä tapa työstää omia ajatuksia. Muistiinpanoja ja merkintöjä löytyy lukemattomasta määrästä vihkoja, oma tapani on ollut kirjoittaa käsin. Joinakin ajanjaksoina kirjoituksia on tullut enemmän, joskus vähemmän.

Omien ajatusten jakaminen kirjallisessa muodossa on sen sijaan itselle uudempi asia. Olen aiemmin julkaissut muutaman blogi-kirjoituksen, ikään kuin testannut asiaa ja omaa suhtautumistani. Kirjoittaminen tuntui hyvältä, syystä tai toisesta se kuitenkin jäi - ja rima tekstien julkaisemiselle nousi taas entistäkin korkeammalle.

Koska kirjoittaminen kuitenkin itseä kutsuu ja halu kirjoittaa on vahva, haastoin itseni uudelleen. Haluan jakaa ajatuksia, kokemuksia ja tietoa myös tällä tavalla - ja samalla seurata kuinka tekstini tavoittavat lukijat. Kuulen mielelläni mitä ajatuksia tekstit herättävät, voit kommentoida suoraan blogiin tai lähettää halutessasi viestiä? Tekstejä saa toki myös jakaa, olen iloinen jos ne antavat eväitä sinun arkeesi.

Jokainen matka alkaa ensimmäisellä askeleella